Srijeda, 21. studeni. 2018.

GORAN KALEB NAKON „PAROVA“: „Nisu me puno zanimali neki postupci kod ljudi, bitno je biti čovjek!“

Ostalo je još nekoliko sati do velikog finala najgledanijeg reality showa na prostorima bivše Jugoslavije. Riječ je o poznatim „Parovima“ koji su se uživo 24 sata dnevno prikazivali na srpskoj TV Happy punih šest mjeseci.

Titulu pobjednika saznat će te večeras, a preostalih stanara u poznatoj beogradskoj kući „Parova“ ostalo je 10. Svi oni ističu da osjećaju blagu dozu straha od kontakta sa stvarnošću i izuzetno su uzbuđeni pred kraj ovog ciklusa s obzirom na to da bi sada svi željeli ponijeti kući glavnu nagradu od 60 tisuća eura!

Za Portal Rogotin obratio nam se Goran Kaleb, poznatiji kao Mitch, koji je u kući „Parova“ proveo 10 tjedana, nakon što je naknadno pozvan u reality show. Pobjednik posljednje sezone „Farme“ ispao je samo četiri dana pred veliko finale.

Na „Farmi“ ste fizički umorni, a u „Parovima“ spavate četiri sata dnevno

Uspoređujući „Farmu“ i „Parove“ Kaleb nam je rekao sljedeće: „Na Farmi je izuzetno teško fizički izdržati tako dugo, ali se barem možete normalno naspavati, dok u Parovima se stalno igra psihička igra, pokušavaju vidjeti koliko zapravo možete sve to izdržati. Od početka definitivno nisam spavao više od četiri sata dnevno“.

Istaknuo je da mu je u početku bilo jako teško, nije se u potpunosti prilagodio okolini koja je već bila u formirana. Upravo zbog toga se desilo nekoliko incidenata, ali to je Kaleb zaboravio jer kako je vrijeme odmicalo bio je sve popularniji i svi su ga odlično prihvatili i zavoljeli.

„Sa Slađom sam izgladio odnose“

Žao mu je što nije bio od samoga početka, što mu je stvaralo stalni hendikep. Može se zaključiti po posljednjim danima da bi definitivno bio veliki favorit za pobjedu, što su nerijetko isticali i ostali stanari u kući!

„Prilikom ulaska u kuću razmišljao sam o mogućim „okršajima“ sa Slađanom Petrušić, ali na kraju smo se uspjeli normalizirati i ona i ja. Zapravo Slađana je najviše imala predrasuda o meni iako me nije poznavala. Vjerojatno je to zaključila iz mojih komentara u „Farmi“ i mojih prepiranja s nekim ljudima u „Farmi“. Međutim sada me odlično upoznala i zaključila je da to nije tako, što je meni izuzetno drago. Čak je i spomenula da će prilikom izlaska demantirati svoje komentare o meni i reći da samo sasvim pozitivna osoba!“

„Ako će oni nositi svoje, pa nosit ću i ja Hajduka, ne damo se mi, je li tako?“

Iako nismo previše uvidjeli nacionalna prepiranja u kući, bilo je blagih „trzavica“ oko obilježja nogometnih klubova na prostoru bivše Jugoslavije. Kada su svi počeli donosi rekvizite nogometnih klubova, Goran je isto izvadio šal i naljepnice splitskog Hajduka, što je kod nekih ukućana izazvalo nelagodu i možemo donekle reći „zgražanje“. Taj problem je isto riješen mirnim putem, ističe Goran da je produkcija bila potpuno korektna u toj situaciji oduzevši svima „sporna“ obilježja! Kroz šalu nam je rekao i „optužio“ prijatelje Aljošu i Baldu, koji su mu to dali kao poklon prilikom ulaska u najpopularniju kuću na Balkanu.

„Mogu reći da mi je proradio dalmatinski dišpet, ako će oni nositi svoje, pa nosit ću i ja Hajduka, ne damo se mi, je li tako?“, nastavio se šaliti Mitch Kaleb.

„Nisu me puno zanimali neki postupci kod ljudi, bitno je biti čovjek!“

Na općenito pitanje i osvrt na pojedine ukućane koji su prošli brojne životne avanture, nije se puno obazirao. Nije mu smetalo ni u jednom trenutku ako netko od njih ima problema sa Zakonom, isto kao što mu nije smetao ni seks pred kamerama, koji priznaje niti je čuo niti vidio. Ponovio je kako je spavao svega nekoliko sati dnevno i jednostavno od umora nije bio svjestan pojedinih situacija u kući.

„Nisu me puno zanimali neki postupci kod ljudi, bitno je biti čovjek, a ostalo, svatko na svoju volju i slobodu neka radi što želi, s tim ja nemam problema.“, dodao nam je na ovo pitanje Goran Kaleb!

Zašto nije sudjelovao u brojnim „crnim magijama“ u kući jednostavno je rekao da ne vjeruje u to i da ga to uopće ne zanima. Što je dokazao u brojim situacijama u kući. Priznao je da su jedino vjerovali Alenu, čovjeku koji zaista zna mnogo i onakve stvari mogu se samo vidjeti u filmovima!

Idući vikend je ponovno „Party vlak“

Goran Kaleb prema produkciji ima još obaveza i postoji šansa da se odazove u još nekim projektima srpske TV Happy, budući da je ugovorno vezan.

Trenutno razmišlja samo o odmoru i još ne razmišlja o budućnosti. Želi se psihički i fizički vratiti u stvarni svijet.

„Želim se samo odmoriti i potrebna mi je relaksacija. Idući vikend idem s agencijom „Fun Factory“ odnosno party vlakom za mlade na putovanje Ljubljana – Beograd i Budvu. Vjerujete taj odmor od tjedan dana putovanja i vrhunske zabave s mladim ljudima izvrsno će mi doći“, zaključio je odlično raspoloženi Mitch!

„Večeras je veliko finale, ispao sam samo 4 dana prije finala, ali mi nije krivo s obzirom na to da sam se dobro snašao i da sam naknadno ušao. Izborio sam se zapravo do kraja, do posljednjeg tjedna, mogu reći da sam daleko dogurao“, rekao nam je za kraj Goran Kaleb, koji se srdačno zahvalio svima koji su ga pratili, koju su glasali za njega. Posebno se zahvalio prijateljima koji su vjerno uređivali njegovu Facebook stranicu!

Napominjemo da je finale „Parova“ večeras, ostalo je 10 sudionika koji se bore za glavnu nagradu od 60 tisuća eura. Čitav program možete pratiti na TV Happy!

 

Foto: TV Happy i privatni album Gorana Kaleba

Rogotin.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *