Srijeda, 12. prosinac. 2018.

Predsjednica Zajednice žena HDZ-a Metković: Stid me što sam radila za Bačića i Milana, u nemilosti sam jer sam bila protiv Istanbulske konvencije

Poštovani!
Predsjednica sam ZŽKZ Metković u ostavci( još nisu provedeni novi izbori), jer nisam htjela sudjelovati u Cirkusu oko Istanbulske konvencije. Godinama sam radila za HDZ i bila jedna od rijetkih članova kojemu ništa ne treba. Pomagala sam u izborima gos. Dobroslaviću, gos. Bačiću, gdji. Marević, gdji. Prusac, i na kraju Našem gradonačelniku gos. Milanu.
Sada me stid za koga sam radila i tko sada uživa plodove našega i moga rada. Mnogi od vas članova misle slično, ali se ne usude javno reci jer nešto očekuju od tog jadnog HDZ- a.
Dožupanica Marević je dva puta izgubila izbore u gradu Metkoviću, a onda su je Župan i gos. Bačić nagradili mjestom dožupanice. Krasno , tako se u HDZ-u napreduje.
Meni od HDZ-a ništa ne treba, međutim političari su zamislili da mogu raditi što hoće, kao da ponovno neće doći novi izbori.
Nakon 4 natječaja u Domu zdravlja gdje radim već 30 godina, nikada nisam bila podobna za napredovanje jer sam član HDZ-a i prošlim politikama nisam odgovarala.Sada kada je HDZ na vlasti opet mi ne dopuštaju napredovati( kažu mi zbog istanbulske konv.) iako sam to svojim radom itekako zaslužila.
Sada na slobodno radno mjesto u računovodstvu DZ ( za sto imam sve kvalifikacije ) gos. Dobroslavić i gos. Bačić “guraju” kćer Smiljana Mustapica načelnika Slivo Ravno, jer on je istaknuti član HDZ-a. No medjutim gdj. Marević i žup. vjećnica gdj. Prusac na isto mjesto žele “ugurati” kćer gdj. Božene Nikoletić za koju nisam sigurna da je istaknuta članica HDZ-a. Pa sada, kada je frka , vjerovatno ce u ovim zdravstvenim reformama koje provodi Ministar zdravlja ( poziva narod na odlazak kod okuliste jer provodi štednju) ugurati obje, iako se unutarnjom preraspodjelom može uštedjeti i poštivati moral, etiku i načela kako radnika tako i naroda.
Krasno , ali ja ovakav HDZ ne želim. Dok ima časnih ljudi ja ću se boriti unutar stranke protiv ovih i ovakvih članova. Moja djeca su otišla na rad u Njemačku ali ja ću se boriti za ostalu , vašu i našu djecu , da i oni ne napuste ovu prelijepu Hrvatsku. Borit ću se do kraja jer ja nemam sto izgubiti, ovo što sada radim mogu raditi u bilo kojoj zemlji EU za veće novce i bolje radne uvjete.
Užasno se sramim svih ovih nedjela koja rade ” naši” članovi.
S poštovanjem Martina Krsticevic- predsjednica ( u OSTAVCI) ZŽKZ Metković

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *