Srijeda, 23. siječanj. 2019.
16.04.2015., Zagreb - U velikoj dvorani Novinarskog doma odrzana je konferencija za medije na kojoj je po prvi puta sluzbeno predstavljen nacionalni projekt Most nezavisnih lista te najavljen izlazak na parlamentarne izbore u svim izbornim jedinicama. Nikola Grmoja-koordinator za medije NVM-a. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

MOST spasio Hrvatsku

U dosad neviđenoj krizi vlasti treba jasno kazati, MOST je spasio Hrvatsku i spriječio je daljnje pustošenje Hrvatske od onih koji misle da je dolazak na vlast u Hrvatskoj jednako poboljšavanju svojeg materijalnog stanja.

MOST je blokirao SDP i HDZ u njihovom dosadašnjem ponašanju i sada je svima jasno da je blokada državne vlasti od strane SDPa i HDZa ustvari borba za ostvarivanjem kontrole nad državnim financijama.

Kada je Orešković shvatio o čemu se radi, bez obzira što je bio postavljen na mjesto premijera Hrvatske na prijedlog HDZa, okrenuo se vrijednostima MOSTa, jer su oni (MOSTovci) naprosto transparentni i zapadnoeuropskih vrijednosti.

Mnoga su sada pitanja. Hoće li Orešković prijeći u MOST i na izborima zadati dodatni udarac SDPu i HDZu i politici koja je vođena zadnjih 25 godina? Hoće li Hrvati shvatiti o čemu se radi, jer najveće medije kod nas drže SDP i HDZ i to je osnovni razlog blokada informacija koje sada imamo kao i navijanje većine medija protiv MOSTa.

MOST je postao hrvatski ponos i najveća borba hrvaskog naroda protiv mita i korupcije te bezvrijedne nagomilane birokracije i korumpiranog pravosuđa.

Svima je potpuno jasno da u slučaju novih izbora MOST zaslužuje najveći broj glasova NOVE Hrvatske, one Hrvatske koja zna da Hrvatska može biti jako uspješna država..

Hoće li biti tako?

2 komentara

  1. Conte Ivano Bajamonti

    Moj “Most”, moj ponos!

  2. Požo Betrov

    Nisu spriječili prodaju državne imovine. Nisu spasili Končar. Kako su onda spasili državu?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *