Srijeda, 23. siječanj. 2019.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jambo uštedio u RBA 4,9 MIL. € ?

U medije je procurila dokumentacija Raiffeisen-Landesbank Steiermark AG iz koje se vidi koliko su poznate osobe imale novaca na računima u toj banci. 2011. godine

Riječ je o službenom dopisu Markusa Maira, generalnog direktor Raiffeisen-Landesbank Steiermark AG, Agenciji za nadzor financijskog tržišta (FMA) odnosno njihovom Odjelu za prevenciju pranja novca i financiranja terorizma. U Hrvatsku je dokument dospio upravo preko FMA – agencije koja je istraživala pranje novca.

Zahtjev je generalnom direktoru Raiffeisen grupe Markusu Mairu uputio Martina Andexlinger 17. lipnja 2011. godine, a Mair 5. srpnja 2011. godine otkriva listu Hrvata 30. lipnja 2011. godine na štednim računima kod RBA Grupe imali milijunske iznose.

Na popisu Hrvata koji su  30. lipnja 2011. godine imali više od milijun eura nalazi se 186. osoba, a ukupni iznos veći je od pola milijarde eura.

Prezimena nekih osoba su prekrižena – voljeli bi smo da nisu. Objavljujemo dokumente onako kako su ih prenijeli mediji.

graz 1

rba 1

fsdfsf

graz 444

GRAZ 8

Jedan komentar

  1. VILIM Kinkela

    ….” Neretvanski dnevnik “..ajde molim vas objavite koliko love imaju Barba Luka i njegova kćer ili čekate da to objavi ex SDB tj. matični barba Lukin ” Kombinat Neretva……nešto je o tome zataškano prije koju godinu pred predhodni pad HDZa no podatci jesu dostupni….dakle neretvanski dnevnik…što se čeka….?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *