Srijeda, 12. prosinac. 2018.

GRMOJA: NISMO DOPUŠTALI OTVORENJE GRANIČNOG PRIJELAZA KOJE SE DANAS DOGODILO. OD VLADE RH TRAŽIM HITNO RIJEŠENJEU VIDU OTKUPA KUĆA I IZGRADNJE TREĆE TRAKE ILI IZMJEŠTANJE GP-a.

Došli smo u situaciju da se jedan broj kuća u kojima ljudi imaju osobne na grad Metković i Republiku Hrvatsku odnosno na ulicu Stjepana Radića, našao na ničijoj zemlji, gotovo između dva granična prijelaza, oni su praktički završili u Bosni i Hercegovini. A isto tako imamo situaciju da kuće koje su prije graničnog prijelaza zbog gužvi neće uopće imati pristup do svojih kuća. Pričali su mi kako im njihovim bolesnim roditeljima uopće nisu mogla doći kola hitne pomoći, imali smo znači apsurdne situacije.

Bio sam sa stanovnicima te ulice kod Predsjednice Republike Hrvatske koja je poslala odmah priopćenje i zatražila hitnu reakciju i rješavanje ovog problema, no vidimo da se ništa ne događa i granični prijelaz je danas otvoren.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/nikolagrmojamost/videos/1975277369426403/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *