Nedjelja, 9. prosinac. 2018.

GP KLEK Pokušaj prelaska granice s krivotvorenom ispravom

Ulaznoj graničnoj kontroli na MCGP Klek u popodnevnim satima jučer, 3. prosinca, u osobnom vozilu talijanskih nacionalnih oznaka pristupio je 35-godišnji albanski državljanin koji je policijskim službenicima na uvid dao albansku putnu ispravu za koju je utvrđeno da je krivotvorena, stoji u priopćenju za javnost PU dubrovačko-neretvanske.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave albanski je državljani, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Neovlašteno korištenje i proizvodnja droge

Temeljem naredbe Prekršajnog suda u Dubrovniku u jutarnjim satima u petak, 1. prosinca, pretražena je obiteljska kuća u Slanom, vlasništvo 37-godišnjaka, u kojoj je pronađeno preko 400 grama marihuane. Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 37-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Tjedni izvještaj za promet

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježene su tri prometne nesreće i to sve tri s materijalnom štetom.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 427 represivnih mjera od kojih izdvajamo 122 mjere poduzete zbog prekoračenja brzine, 68 mjera poduzetih zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja, 55 prekršaja zbog ne korištenja sigurnosnog pojasa, 28 mjera poduzetih prema vozačima koji nisu imali upaljena dnevna ili kratka svjetla i 14 mjera poduzetih prema vozačima koji su vozilom upravljali pod utjecajem alkohola.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *