Srijeda, 23. siječanj. 2019.

(Foto) Bloger Krule zapalio Metkovce u Ćakula Baru

Jedan od najpopularnijh hrvatskih blogera Bloger Krule, iliti Jadranko Hodak, profesionalni je bauštelac s čistim operativno bauštelskim stažom od 12 godina. Kako sam kaže, Ličanin je, podstanar, bloger, satiričar hrvatskih dnevnih događanja, pavijan s 38 godina u guzici koji vjeruje da će ga kad tad oteti izvanzemaljci, obožavatelj medvjeda i romana Alan Ford, u organizaciji Udruge Fotopoetika sinoć je gostovao u Ćakula Baru u Metkoviću.

Krule, kroničar vremena u kojem živimo redovito svojim komentarima i satirom dovodi ljude do suza, naravno od smijeha. Njegov blog jedno je od najčitanijih štiva, a na facebook profilu prati ga 135.000 sljedbenika.
Evo što Krule kaže sam o sebi:

Sve ispite na fakultetu na vrijeme i u roku sam platio. Pisanjem tekstova na blogu Obrana i zaštita i od gluposti bavim se više godina. Tvorac sam  četri  knjige i onih famoznih Topničkih dnevnika koji su nasmijali cijelu državu, a i videa ‘Hitler o Ivi Sanaderu’, koji je na YouTubeu vidjelo oko 200.000 ljudi. Dugo sam  bio na birou sa zvanjem dip,ing Građevine, ali kao i svi u državi… snalazio se je na raznorazne načine rekao bi Krule, gotovo sam postao Dejvid Koperfild, od jedne kokoši ja napravim tri… Kako? Nemam pojma. Vjerujem u bolje sutra samo kad spavam jer budan se uglavnom smijem glupostima kojima sam okružen’.

Metkovsku publiku legendarni Krule zabavljao je punih dva sata, na kraju je dobio poklon od “ONK Metković”, šal i majicu.

Pogledajte kako je bilo u ĆAKULI:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *