Nedjelja, 17. veljača. 2019.

100 000 kn za uređenje ljetne pozornice POU-a u Pločama

Na natječaju Minstarstva kulture-Program investicijske potpore Pučko otvoreno učilište Ploče ostvarilo je 100.000,00 kn za uređenje ljetne pozornice POU.
Sa ostvarenim sredstvima odradit će se dodatni pripremni, betonski, fasaderski, kamenarski radovi i elektroinstalacijski radovi.
„Sastavni dio ustanove Pučkog otvorenog učilišta Ploče je i Ljetno kino-pozornica te je kao takvo nositelj kulturnih događanja Grada Ploča. Tijekom cijele godine, osobito u toplijim razdobljima Ljetna pozornica okuplja sve oblike kulturnih i zabavnih manifestacija, od koncerata zabavnog do klasičnog žanra, predstava, animacija do filmskih projekcija. Trajno korištenje ukazalo je potrebu za daljnjim ulaganjima, rekonstrukcijom i razvijanjem atraktivnosti samog prostora. Drago nam je da je Ministarstvo kulture prepoznalo prijavljeni projekt s obzirom da će rekonstrukcija ljetne pozornice Pučkog otvorenog učilišta Ploče omogućitii trajno okupljanje , intenziviranje i provedbu svih kulturnih manifestacija na području grada Ploča na atraktivnoj lokaciji, posjetiteljima pružiti jedinstven ugođaj, a POU Ploče donijeti i dodatnu konkurentnost u svijetu kulture“, izjavila je ravnateljica POU Ploče Marija Grgurinović Bebić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *