Srijeda, 12. prosinac. 2018.

VIDEO: Jambo prijeti otkazom u Eurohercu vijećniku Mosta

Osim što je psovao na gradskom vijeću i napravio skandal o kojem su pisali svi hrvatski mediji Stipo Gabrić Jambo je na jučerašnjoj sjednici uputio i prijetnju vijećniku Mosta i zaposleniku Euroherca Srećku Jeramazu.

Naime, iznerviran pitanjima Mostovaca s govornice je Jeramazu poručio da je jučer” bio s Grgićem i da bude dobar”. Naime, Dubravko Grgić je osnivač i većinski vlasnik koncerna Agram unutar kojeg je i tvrtka Euroherc pa je jasno što je Jambo poručio Jeramazu.

Poruka glasi: Ako budeš puno pričao na vijeću i kritizirao rad vladajuće koalicije gradonačelnika Milana i vijećnika Jambe ostat ćeš bez posla.

Predsjednik gradskog vijeća Hrvoje Bebić nije reagirao kao što nije reagirao ni na Jambino psovanje. Ali reagirao je na reakciju Mostovih vijećnika.

Ni gradonačelnik Milan nije stao u obranu gradskog vijećnika čime je pokazao da upotpunosti podržava Jambu i njegov način ponašanja. Što i ne čudi jer na jučerašnjoj sjednici gradonačelnika Milana nisu branili vijećnici HDZ-a nego upravo Jambo.
U ovom slučaju se radi o prijetnji otkazom i onemogućavanju vijećnika u obavljanju dužnosti za kojeg su ga građani izabrali. I upravo ova situacija najbolje pokazuje modus operandi Jambe u 16 godina tijekom kojih je upravljao Metkovićem.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *