Nedjelja, 9. prosinac. 2018.

POTVRĐENA KOALICIJA MILANA I JAMBE: MILAN JAMBI DAO ČISTOĆU

Nakon što je novi gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan ovih dana donio odluku o novim članovima upravnih vijeća gradskih ustanova i nadzornih odbora gradskih poduzeća krenula je podjela čelnih funkcija u gradskim tvrtkama.

Gradonačelnik je tako koalicijskom partneru HSS-u i Stipu Gabrića Jambi dao na upravljanje jedno od najvažnijih gradskih tvrtki Čistoću d.o.o. Naime, za direktora je odlukom gradonačelnika Milana imenovan gradski vijećnik HSS-a Željko Mordžin.

Za vrijeme Mostova upravljanja Metkovićem na čelu Čistoće d.o.o. bio je pravnik bez stranačke iskaznice Tomislav Jakić koji tvrtku ostavlja u odličnom stanju novom/ starom direktoru Mordžinu.

Zanimljivo je spomenuti da je Mordžin za vrijeme Jambina upravljanja gradom obavljao istu funkciju i da za taj period ima potvrđenu optužnicu te mu uskoro počinje suđenje. Očito ni to Milanu nije smetalo pa ga je imenovao kako bi osigurao Jambinu potporu u vijeću.

Podsjetimo, Milan ne bi postao gradonačelnik bez aktivne potpore i pomoći Jambe o kome se Milan cijelo vrijeme odbijao očitovati.

Naredno vrijeme će pokazati na koje je još ustupke Stipu Gabrića Jambi pristao Dalibor Milan kako bi osigurao njegovu podršku u gradskom vijeću i koliko će ta podrška koštati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *