Nedjelja, 21. listopad. 2018.

KATARINA UJDUR: HDZ JE O JAMBINOM KRIMINALU ŠUTIO I DALJE ŠUTI, JER BEZ NJEGA NE BI NI POBJEDILI – SAD IM TO DOLAZI NA NAPLATU

Večeras je na Gradskom vijeću grada Metkovića, iako je vjerno glasao za HDZ-ove točke, žestoko po HDZ-u udarao njihov koalicijski partner Stipe Gabrić Jambo.

Mora se priznati da je govorio istinu, rekao je da nova vlast nije ništa napravila u pet mjeseci i vjerojatno s tim napadačkim pristupom želi još nešto istrgovati od HDZ-a.

Svoga vijećnika s optužnicom postavio je za direktora Čistoće, ali ni to mu nije dovoljno.

S druge strane gradonačelnik Milan je toliko sposoban da nije osigurao većinu pa mu je pala točka o izmjenama Statuta Prirodoslovnog muzeja. Osim toga HDZ je pokušao rušiti polugodišnje izvršenje proračuna za 2017. ali ni to im nije pošlo za rukom jer su izvješće podržali vijećnik Kuran, ali i Jambo koji već poslovično glasa za sve točke. Kako Milan može voditi Grad ako ne može dovesti vijećnike vladajuće većine na sjednicu?

Što se tiče Jambinog napada na HDZ i Milana, ne treba ih žaliti. O Jambinom kriminalu su šutjeli i šute, a bez njega ne bi ni pobijedili. Sad im se sve vraća, naši stari bili su u pravu, tko s đavlom tikve sadi pucaju mu o glavu.

Bara je mala, a u HDZ-u i oko Jambe puno je krokodila. Doći će do kompromisa i interes će ih, uz sukobe s vremena na vrijeme kako bi se bolje istrgovalo, ipak držati zajedno. Nažalost, na gubitku će biti građani i sami Grad.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *