Nedjelja, 9. prosinac. 2018.

JAMBO PSOVAO NA GRADSKOM VIJEĆU BRANEĆI RAVNATELJA KOJI JE DIZAO NOVAC S RAČUNA VRTIĆA, A KOJEG JE SAM POSTAVIO

Na točki koja se ticala Dječjeg Vrtića Metković osvrnula sam se na presudu protiv bivšeg ravnatelja Dječjeg vrtića Metković koji je osuđen jer je podizao novac vrtića karticom za osobne potrebe.

Jambo je na to počeo urlati i psovati i poručio je vijećnici Katarini Ujdur da se njemu j… što ona govori i da ako je čovjek krao da je krao za sebe iako ga je on kao gradonačelnik postavio. Predsjednik Gradskog vijeća iz redova HDZ-a nije ga kaznio zbog divljačkog ponašanja i neprimjerenog riječnika.

Pogledajte video:

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/BasZatoMetkovic/videos/351887645253439/” width=”400″ height=”300″ onlyvideo=”1″]

Gradonačelnik Dalibor Milan odbio je odgovoriti vijećnici Ujdur na pitanje o Jambinoj potvrđenoj optužnici za izvlačenje novca i gradskog proračuna i poručio joj da se srami!

Na pitanje o pravomoćnoj optužnici koja je potvrđena protiv bivšeg gradonačelnika Stipe Gabrića Jambe jer je iz gradskog proračuna plaćao masline koje je dijelio u parlamentarnoj kampanji 2011. izazvalo je nervoznu reakciju sadašnjeg gradonačelnika Milana.

Odbio je odgovorit na  pitanje vijećnice Ujdur o tome hoće li štitit interese Grada ili će možda pogodovati svom koalicijskom partneru Jambi kako bi izbjegao strožu zatvorsku kaznu.

Milan je odbio odgovorit i poručio vijećnici Ujdur da se srami. Ovim činom gradonačelnik Milan još je jednom dokazao da je u bliskoj vezi sa Gabrićevom politikom i da mu dobro čuva leđa.

Postavlja se veliko pitanje tko bi se koga trebao sramiti? Građani Metkovića Dalibora Milana, koji je reanimirao Gabrića i iznevjerio sve poštene ljude u HDZ-u Metković koji su se godinama borili protiv Gabrićeve politike.

Pogledajte video:

[MILAN ODBIO ODGOVORIT NA PITANJE O JAMBINOJ POTVRĐENOJ OPTUŽNICI ZA IZVLAČENJE NOVCA IZ GRADA ZA SVOJU KAMPANJU, PORUČIO MI DA SE SRAMIM]Moje pitanje o pravomoćnoj optužnici koja je potvrđena protiv bivšeg gradonačelnika Stipe Gabrića Jambe jer je iz gradskog proračuna plaćao masline koje je dijelio u parlamentarnoj kampanji 2011. također je izazvalo nervoznu reakciju sadašnjeg gradonačelnika Milana. Odbio je odgovorit na moje pitanje o tome hoće li štitit interese Grada ili će možda pogodovati svom koalicijskom partneru Jambi kako bi izbjegao strožu zatvorsku kaznu. Milan je odbio odgovorit i poručio mi da se sramim, umjesto da se on srami zbog koalicije s čovjekom kojeg se tereti da je iz gradskog proračuna za svoju kampanji uzeo 666 tisuća kn.

Pubblicato da Katarina Ujdur su Mercoledì 13 settembre 2017

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *