Srijeda, 12. prosinac. 2018.

EKSKLUZIVNO: Imamo screenshot IPSOSOVE ankete, na koje se ankete poziva Milan?

Dalibor Milan kandidat za gradonačelnika HDZ-a u Gradu Metkoviću svojim posljednjem intervju ističe kako će lokalni izbori u Metkoviću biti riješeni već u prvom krugu izbora u lipnju ove godini u njegovu korist, odnosno koristi HDZ-a.
Dalibor se poziva na ankete koje nitko nije vidio i koje nikada nisu javno objavljene, niti se zna anketarska kuća koja ih je obavila.
HDZ je uistinu radio dvije ankete za Metković prije par mjeseci u razmaku mjesec dana jedne od druge, i zanima nas zašto nisu objavljenjene te iste ankete?
Građane Metkovića zanimaju rezultati tih anketa Dalibore, kakvi rezultati se u njima skrivaju da ih se tako daleko čuva od očiju građana Metkovića?
Zadnje ankete promocije Ipsospuls agencije, pokazuju trendove kako građani Metkovića razmišljaju i kome će ukazati svoje povjerenje za vođenje Grada Metkovića u naredne četri godine.
Dalibore, ako imate dokaze agencije molimo Vas da ih javno objavite, isto tako pokažete rezultate proteklih anketa, naručenih od strane HDZ-a.
Tek tada ćete biti “Vjerodostojan” kanditat koji barata dokazima a ne pukim nedokazanim manipulacijama sa kojim nastojite obmanuti vlastite građane!

Screenshot Ipsos ankete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *